Vrijwilliger voor één dag

Als je je voor dit initiatief opgeeft ontvang je zo nu en dan van ons per e-mail een overzicht van aankomende activiteiten waarbij we wel wat hulp van vrijwilligers kunnen gebruiken.

 Eenmalige taken waarvoor je geen specifieke natuurkennis nodig hebt (tenzij anders aangegeven). 
Bijvoorbeeld “zwandelen” (wandelen en ondertussen zwerfvuil opruimen), of natuuronderhoud in een bepaald gebied, of een stand bemensen op een evenement, entree verzorgen (deelnemerslijsten invullen e.d.) bij een lezing of minicursus, koffie en thee verzorgen bij een evenement, enzovoorts.

Daarna volgen er geen verplichtingen maar vond je het leuk, dan schrijf je je gewoon weer in op een volgende klus.

Zoals gezegd is er voor de meeste activiteiten geen specifieke natuur kennis nodig en op deze manier leer je vanzelf bij! Wil je nog sneller kennis ervaren? In de loop van 2024 gaan wij natuurcursussen organiseren. Als je je daarvoor
opgeeft doe je nog meer kennis van de natuur op, die je dan bij diverse activiteiten ook in de praktijk kunt brengen!

Doe je mee?
Wordt dan vrijwilliger voor één dag (of zo) en laat je op de lijst zetten. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we houden je voortaan op de hoogte van alle activiteiten waar we vrijwilligers voor nodig hebben.