Banner-top

 

Wat je ook wilt doen, bij het IVN kun je alle kanten op!

 

Ruimtelijk Ordening

Vrijwilliger gezocht om op te komen voor de natuur – (Werkgroep ruimtelijke ordening)

Soms lijkt het opkomen voor de natuur op het vechten tegen windmolens. En een enkele keer is dat ook letterlijk zo!
En hoewel we niet elke aanslag op de natuur tegen kunnen houden, blijft het belangrijk waakzaam te blijven en daar waar mogelijk onze stem te laten horen. Bij gemeentelijke plannen of andere projecten die de natuur negatief kunnen beïnvloeden.
Met beperkte menskracht hebben we in het verleden die stem kunnen laten horen en daar grotere en kleine successen mee weten te boeken. Die stem moet gebaseerd zijn op feiten en onderbouwd zijn met kennis na ons gedegen onderzoek.
Voor dat onderzoek naar feiten en het opbouwen van kennis is de werkgroep Ruimtelijke Ordening (dringend) op zoek naar mensen die daar ervaring mee willen op doen, of wellicht al hebben. Beschik je over vrije tijd en ben je geïnteresseerd in onderzoeken en weerleggen van (overheids-) plannen die de natuur zouden kunnen schaden, dan willen we graag met je in contact komen.

Vooral in de gemeenten Halderberge en Moerdijk zoeken wij actieve leden voor de werkgroep.

Stuur een berichtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen contact met je op. Graag tot snel!

Secretaris

20230331 SecretarisWe zoeken met spoed een secretaris.

  • Als secretaris bewaak je de email en stuurt deze door naar de juiste personen. Dit kost je ongeveer een 1 a 2 uur per week.
  • Bijwonen van de bestuursvergaderingen (1x per maand).
  • Als je het prettig vindt kun je een paar keer meedraaien om te zien of het werk bij je past.

Interesse? Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We kijken naar je uit!

Begeleiden NME activiteiten

Vacature NMEWij zoeken met spoed vrijwilligers die met een groep schoolkinderen waterdiertjes gaan zoeken of met hen op zoek gaan naar vogels bij de Westpolderplas!
Je gaat op pad met een ervaren vrijwilliger en leert alles in de praktijk! Blije kindergezichten gegarandeerd!

Kennis van de natuur is niet vereist; een groen hart is het belangrijkste! Je hebt veel flexibiliteit en kunt de tijden kiezen die jou goed uitkomen. Als je 2 keer in het jaar een ochtend over hebt, dan helpt dat ons enorm!

Interesse? Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We kijken naar je uit!