Banner-top

 

IVN Route app

IVN Route App   1Nu de Corona maatregelen behoorlijk versoepeld zijn is het weer tijd om er op uit te trekken, de natuur in!

De IVN Route app kan daarbij een handig hulpmiddel zijn!

Deze app (te downloaden in Google Play en in de Apple Store) bevat op dit moment ruim 250 fiets- en wandelroutes door het hele land. Je kunt een route zoeken in de buurt (op basis van je GPS locatie) of ergens in Nederland in de buurt van een plaats (handig om vast een leuke route te zoeken als je van huis gaat).
De routes zijn samengesteld door lokale IVN afdelingen en geven dan ook veel specifieke informatie over de route en de plekken waar je onderweg langs komt.

IVN Route App   2Het idee van al deze routes is dat ze uniek zijn, dat wil zeggen ze zijn niet bewegwijzerd en in de regel ook niet in een andere app of op een andere website terug te vinden.

Ook onze afdeling heeft een drietal routes ingebracht. Die variëren van een snel “Ommetje Pagnevaart” dat je in een uurtje kunt lopen tot een “Biodiversiteits Fietstocht” waarmee je een halve dag of meer onderweg kunt zijn.

Probeer ze eens uit en als je suggesties hebt voor meer routes, of om de huidige routes te verbeteren, dan horen we dat graag!